Het archief
Weet wat je dier eet
Brokken versus barf
De voeding van de wolf
De spijsvertering van de wolf
De maag
De darmen
Voeding wolf in Noord Amerika
De voeding van de wolf in Europa
De wolf als opportunistische jager
De voeding van carnivoren
Analyses van de maaginhoud
De voeding van de prairiewolf
De voeding van de vos
De voeding van de wilde kat
Discussie
De spijsvertering van de hond
De maagsappen
Verwerking in de maag
Voedselbrei in de darmen
Honden in de tropen
De hormonen
De lever
De voedingstoffen
Water en voeding
Water en spijsvertering
De samenstelling van eiwitten
De vertering van eiwitten
Voer- en eetgedrag
Observaties eetgedrag
Kuilen graven
Pica, deel 1
Pica, deel 2
Prisma hondenboek
De voeding tijdens de dracht
De voeding na de worp
De eerste voeding van de pup
De voeding tijdens de groei
Petfood industrie VS jaren 1990
1. Brokken en blikvoer
Vetten en oliën
Toevoegingen
2. Het productieproces
Bacteriële besmetting
BHA en BHT
De etikettering
3. De verpakking
Definities ingrediënten
Conserveringsmiddelen
4. De verwerkingsindustrie
Dr. Belfield
5. Volwaardige voeding?
Ontwikkelingen pet food industrie
Zij zijn wat wij eten
Voer acceptatie en ontlasting
De geschiedenis van de diervoeders
Dierenvoeding en mensen eten
Voer experimenten met honden
De pet food industrie onder druk
Nieuwe ontwikkelingen
Zijn wij wat onze dieren eten
Wiggles: USDA #348643
Verzadigde vetten
De bewijzen
De onderzoeken
Indeling vetten naar verzadiging
Indeling vetten naar lengte
Meervoudig onverzadigde vetten
Omega 3 en omega 6 vetzuren
Cholesterol
De moderne productiemethoden
De oorzaak van hartaandoeningen
Onderzoeken van dr. Weston Price
Samenstelling vetten
Tropische oliën
NSH - all meat diet
Eenzijdige voeding
Te veel vlees in de voeding
Botten- en gewrichtsaandoeningen
Veranderingen na 1930
Prof. Hazewinkel over HD en ED
Heupdysplasie
Elleboogdysplasie
Invloed milieu op HD en ED
HD en ED zijn niet erfelijk?
HD en ED samenvatting