We zijn allemaal proefkonijnen

Het resultaat is dat mensen en hun gezelschapsdieren nu meedoen aan een wereldwijd experiment. Hun evolutionaire voeding is van ze af gepakt en vervangen door totaal onbekende voeding.

Het experiment is onbewust ontworpen om de uitwerking op hun gezondheid op te meten.

Het gevaarlijke dieet dat men gekozen heeft voor dit experiment bevat veel granen en enkelvoudige suikers. Het zit vol chemicaliŰn en er zitten te weinig eiwitsoorten in.

Er zitten te weinig omega 3 vetzuren in en te veel omega 6 vetzuren.

Er zitten geen beschermende voedingstoffen in van verse, onbewerkte voedingsmiddelen.

Dit nieuwe dieet is volop te vinden in de schappen van de supermarkten ľ in helder gekleurde pakken met een sticker van goedkeuring van de betreffende autoriteiten er op.

De voorlopige resultaten zijn al bekend.

Het zal u niet verbazen dat ze rampzalig zijn.

Ongekende aantallen mensen die te dik zijn en lijden aan hartaandoeningen, kanker hebben en suikerziekte, lever- en nieraandoeningen, auto-immune aandoeningen, aandoeningen van de schildklier, darmaandoeningen, epilepsie, bottenaandoeningen, artritis, periodontale aandoeningen en nog veel meer.

Elke aandoening heeft zijn tegenhanger bij mensen, honden en katten ľ en allemaal zijn ze een direct gevolg van de moderne experimentele voeding.

Er is een direct verband tussen elk van deze aandoeningen en de nieuwe, experimentele manier van voeden, al wordt het ontkend door de medische en veterinaire broederschappen.

De moderne, onafhankelijke wetenschap heeft al lang laten zien waarom deze voedings- methode zo'n slechte uitwerking heeft op de gezondheid.

Kunnen we ons alstublieft bezig houden met de echte wetenschap?

We nemen cholesterol, om het eenvoudig te houden.

Cholesterol is een chemische stof, die we allemaal nodig hebben - katten, honden en mensen. Ze is van vitaal belang voor de gezondheid. Alle belangrijke bestanddelen van alle celmembranen worden er van gemaakt.

Cholesterol is de basismolecule waar vitamine D, galzuur, testosteron, oestrogeen, glucococortico´de, mineraal cortico´de en progesteron van gemaakt wordt.

We hebben cholesterol nodig. Zonder cholesterol gaan we dood.

Onze biochemische leerboeken vertellen ons dat cholesterol zo belangrijk is, dat ons lichaam tot het uiterste gaat om te zorgen dat er altijd voldoende cholesterol in ons lichaam is.

Is er te weinig, dan begint het lichaam meer te produceren. Is er te veel, dan wordt er minder geproduceerd. Zo is het al miljoenen jaren geweest.