Cholesterol in de voeding beschermt het hart

Voeding met geraffineerde koolhydraten en een overmatige glycemische lading, heeft een abnormale productie van cholesterol en verzadigde vetten door het lichaam zelf tot gevolg.

Deze beschadigen vervolgens de gezondheid van het hart, zorgen voor insuline resistentie, maken de bloedsuiker controle onmogelijk enz.
Het advies van de tegenwoordige club van gezondheidsdeskundigen is gericht op meer koolhydraten in de voeding en minder dierlijke eiwitten en vetten.

Dit leidt altijd tot een overproductie van vet en cholesterol door het lichaam zelf.

Het leidt er uiteindelijk toe, dat het zoogdierenlichaam niet meer in staat is om de productie van vet en cholesterol zelf te reguleren.

Een kleine biochemische misopvatting met vergaande gevolgen voor de gezondheid van de nu levende honden, katten en mensen.

Er komt geen verandering tot de wetenschappers weer vertrouwen op hun eigen studieboeken en hun eigen wetenschap.

Wetenschappers moeten de moed krijgen om zich af te zetten tegen het huidige systeem, dat functioneert op de inkomsten van de farmaceutische industrie en haar gezondheids deskundigen.

De medische en veterinaire broederschappen moeten geadviseerd worden door onafhankelijke wetenschappers, zodat ze de ban op de dierlijke eiwitten opheffen en geen koolhydraatrijke voeding meer adviseren.

Pas als dit gebeurt, zullen er minder gevallen van vetzucht, suikerziekte, hartaandoeningen en veel andere welvaartsziekten zijn bij mensen, katten en honden.

Heeft u mijn redenatie tot nu toe gevolgd?

Dan heeft u begrepen dat de leerboeken voor studenten van de medische wetenschappen alle antwoorden geven op vragen over het vet en cholesterol raadsel, die er al zo lang zijn.

Elk onderzoek, dat ontworpen is om te laten zien hoe vernietigend en gevaarlijk het eten van vet en cholesterol is, heeft gefaald om de connectie te laten zien.

Deze onderzoeken hebben niet alleen gefaald Ė ze hebben zelfs laten zien hoe beschermend vetten en cholesterol zijn voor de gezondheid van het hart.

Een beetje basiskennis over de biochemie maakt duidelijk waar alle zogenaamde gezondheidsdeskundigen tegenwoordig de fout in gaan.

Ze hebben de fout gemaakt om dingen te accepteren zonder ze zelf te onderzoeken.

Het uitgangspunt van al die onderzoeken klopt niet en daarom kloppen de feiten ook niet.

Al deze fouten hebben een fatale uitwerking op onze gezondheid, maar ze leveren wel veel werk op voor gezondheidswerkers en de farmaceutische industrie.

Deze misopvatting over de chemie en de fysiologie van de cholesterolhuishouding is internationaal een enorme aanslag op de overheidsbegrotingen.

Alle landen hebben moeite om de medische rekeningen te betalen.

Het brengt ook veel verdriet en financiŽle schade naar mensen die van hun huisdier houden.

Zij worden geconfronteerd met een zieke dier en hoge rekeningen van de dierenarts.